Бившият президент е събрал 7,1 милиона долара, . В петък кампанията

...
Бившият президент е събрал 7,1 милиона долара, . В петък кампанията
Коментари Харесай

Доналд Тръмп превърна арестантската си снимка в Джорджия в 7.1 млн. долара

Бившият президент е събрал 7,1 милиона $, . В петък акцията на Тръмп събра 4,18 милиона $ - най-оборотният 24-часов интервал от акцията му до момента, сподели човек осведомен със средствата на акцията, представен от " Политико "

Набирането на средства за акцията се задвижва от артикули, които се продават на официалният онлайн магазин . Малко откакто Тръмп бе арестуван, акцията стартира да продава ризи, плакати, стикери за брони и охладители за питиета, носещи намръщения лик на Доналд Тръмп.

Артикулите носят надписа " НИКОГА НЕ съдебна експертиза ПРЕДАВАЙТЕ! " и цените им варират от 12 до 34 $.

В четвъртък вечерта, до момента в който се връщаше от Атланта до Бедминстър,  Тръмп написа първия си туит от , насочвайки поддръжниците към неговия уеб страница. Целевата страница на уеб страницата включва фотографията и призовава поддръжниците му да " дадат принос за изгонването на изкривения Джо Байдън от Белия дом и спасяването на Америка по време на тази тъмна глава в историята на нашата нация ".

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump)
Блицът за набиране на средства илюстрира по какъв начин Тръмп е трансформирал четирите си обвинявания в средства за акцията, сплотявайки своите най-големи поддръжници.

Кампанията на Тръмп твърди, че е събрала близо 20 милиона $ през последните три седмици, през което време срещy Тръмп бяха повдигнати обвинявания, свързани с ролята му в  и опит да анулира преброяването на на изборите през 2020 година Тази сума е повече от половината от това, което Тръмп събра през първите си седем месеца в конкуренцията през 2024 година
 Доналд Тръмп се яви в пандиза в Атланта
Доналд Тръмп се яви в пандиза в Атланта

Това е четвъртият път, в който Тръмп би трябвало да премине през развой на арест
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР